Organisatie

Organisatie

LOYAAL GROEP verenigt de activiteiten van Mister Einstein, Excellent Academy, TASA Consultancy, Smartie, InnTech en Webactueel.

LOYAAL GROEP richt zich op verschillende terreinen, zoals huiswerk en bijlessen (zowel fysiek als online), het ontwikkelen van onderwijsmateriaal, marketing & SEO en technologie & innovatie in Nederland. Tevens biedt Loyaal Groep uitgebreide diensten op het gebied van onderzoek en advies.

Mister Einstein

Sector: Onderwijs (online)

Mister Einstein is op weg om marktleider te worden in de Nederlandse online huiswerkbegeleiding en bijlessen en biedt op dit moment een volledig dienstenpakket (online bijles, huiswerkbegeleiding, citotraining en examentraining, voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het mbo). De onderneming beschikt over succesvolle, eigen onderwijsconcepten voor zowel individuen als scholen. Hoewel het online platform momenteel alleen nog nationaal opereert, heeft de onderneming ambitie om binnen drie jaar internationaal te opereren in landen als België, Duitsland en het Verenigd Koningrijk.

Webactueel

Sector: Online marketing

Wij ontwikkelen maatwerk websites en zorgen ervoor dat er resultaten worden geboekt. Dit doen we mede door het bepalen en het uitvoeren van een sterke marketingsstrategie. We hebben alle kennis in huis omtrent webdesign, grafisch design en marketing om jouw business te laten groeien via online kanalen!

InnTech

Sector: Technologie

InnTech is een onderneming dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve en duurzame technologieën met de focus op de ontwikkeling van advanced software en applicaties op het gebied van gasturbines en jet engines. Op deze manier streven wij de wereld een stap vooruit te helpen.

TASA Consultancy

Sector: Onderzoek en Advies

TASA Consultancy is gespecialiseerd in thema’s als onderwijs, migratie en cultuur. Onze consultants leveren op interim-, project- of consultancybasis een breed palet aan diensten. Van advies en ondersteuning op het gebied van projectcontrol en omgevingsspecifieke compliance vraagstukken, tot analyses over subsidiegerelateerde werkzaamheden.

Excellent academy

Sector: Onderwijs

Excellent Academy is een professioneel instituut dat onderwijsondersteuning biedt aan leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs, zodat ze zich zo goed mogelijk kunnen positioneren in de maatschappij. Onze bijlesdocenten hebben een pedagogische/psychologische achtergrond, wat betekent dat ze naast de inhoudelijke kennis over de vakken ook kennis hebben over de ontwikkeling van kinderen. Het overdragen van de lesstof wordt hiermee een stuk makkelijker.

13

Jaar actief

6

Bedrijven

4

Bestuursleden

20+

Partners