Bestuur

Onze bestuursleden

Lees hier meer over onze bestuursleden.

Sahin Yildirim

De heer Sahin Yildirim heeft Beleid, Communicatie en Organisatie gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. De heer Yildirim heeft in 2011 voor de staatstelevisie van Turkije de documentaire ‘Almanya Treni ‘ gecoördineerd. In 2012 heeft hij in het kader van de bilaterale relatie van Nederland en Turkije een tentoonstelling ‘Prins en Pasja’ voor het Nationaal Archief gecoördineerd. In 2014 heeft hij vanuit Atlas Cultureel Centrum in het kader van 50 jarige-jubileum van de Turkse gastarbeiders een nationaal project opgezet en een boek ’50 jaar, 50 verhalen’ gepubliceerd.  In 2016 heeft hij een groot project in het kader van 50 jaar Marokkaanse migratie opgezet en volledig gecoördineerd. Vervolgens heeft hij in 2019 een onderzoek gedaan op het gebied van gemengde relaties, wat resulteerde in een reizende fototentoonstelling en het boek ‘Grenzeloze liefdes’. De heer Yildirim is van 2015 tot 2020 lid van de Raad van Advies geweest bij Finaal Educatie Centrum. Daar was hij voornamelijk verantwoordelijk voor marketing, communicatie en externe betrekkingen. Met ingang van april 2019 werd de heer Yildirim benoemd tot directeur Strategie en Externe Betrekkingen bij Excellent Academy. In 2020 heeft de heer Yildirim een digitale leerplatform ‘Mister Einstein’ opgericht en hier functioneert hij op dit moment als Algemeen directeur.

 

De heer S.Yildirim heeft de Nederlandse nationaliteit.

De heer S.Yildirim is sinds maart 2020 lid van het bestuur van LOYAAL GROEP.

Murat Yildirim

De heer Murat Yildirim heeft Lucht, Ruimte en Techniek gestudeerd aan Technische Universiteit Delft. Hij is van 2005 tot 2007 voorzitter geweest van een jongerenvereniging in Den Haag. In 2015 heeft hij Finaal Educatie Centrum opgericht. In 2017 heeft hij Excellent Academy opgericht. In 2018 heeft hij Smartie opgericht. In 2019 heeft hij Inntech opgericht en momenteel functioneert hij als Algemeen Directeur van Excellent Academy.  

 

De heer M.Yildirim heeft de Nederlandse nationaliteit.

De heer M.Yildirim  is sinds maart 2020 lid van het bestuur van LOYAAL GROEP.

Yasin Yildirim

De heer Yasin Yildirim heeft Engineering gestudeerd aan Haagse Hogeschool. Hij begon zijn carrière in 2014 bij Webactueel. Hij bekleedde hier managementposities in sales en marketing. In 2015 heeft de heer Yildirim de onderneming overgenomen en sindsdien functioneert hij als Algemeen Directeur. Zijn bedrijf voert diensten uit op het gebied van SEO, Website en Online Marketing.

De heer Y. Yildirim heeft de Nederlandse nationaliteit.

De heer Y. Yildirim  is sinds maart 2020 lid van het bestuur van LOYAAL GROEP.

Hamza Yildirim

De heer Hamza Yildirim heeft Accountancy gestudeerd aan de Haagse Hogeschool en de opleiding tot pilot gevolgd aan Rotterdam The Hague Airport. Hij begon zijn carrière in 2016 bij Finaal Educatie als algemeen manager. In 2017 stapte hij over naar Excellent Academy. Hij is op dit moment Algemeen Directeur van Smartie en heeft aandelen bij Excellent Academy.

De heer H.Yildirim heeft de Nederlandse nationaliteit.

De heer H.Yildirim is sinds maart 2020 lid van het bestuur van LOYAAL GROEP

13

Jaar actief

6

Bedrijven

4

Bestuursleden

20+

Partners