Bedrijven

Onze bedrijven

6 bedrijven, 1 familie.

Webactueel

Sector: Online marketing

Wij ontwikkelen maatwerkwebsites en zorgen ervoor dat er resultaten worden geboekt. Dit doen we mede door het bepalen en het uitvoeren van een sterke marketingsstrategie. We hebben alle kennis in huis omtrent webdesign, grafisch design en marketing om jouw business te laten groeien via online kanalen!

Bekijk meer op www.webactueel.nl

TASA Consultancy

Sector: Onderzoek en Advies

TASA Consultancy is gespecialiseerd in thema’s als onderwijs, migratie en cultuur. Onze consultants leveren op interim-, project- of consultancybasis een breed palet aan diensten. Van advies en ondersteuning op het gebied van projectcontrol en omgevingsspecifieke compliance vraagstukken, tot analyses over subsidiegerelateerde werkzaamheden.

Excellent Academy

Sector: Onderwijs (online)

Excellent Academy is een professioneel instituut dat onderwijsondersteuning biedt aan leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs, zodat ze zich zo goed mogelijk kunnen positioneren in de maatschappij. Onze bijlesdocenten hebben een pedagogische/psychologische achtergrond, wat betekent dat ze naast de inhoudelijke kennis over de vakken ook kennis hebben over de ontwikkeling van kinderen. Het overdragen van de lesstof wordt hiermee een stuk makkelijker.

Bekijk meer op www.excellentacademy.nl

Mister Einstein

Sector: Onderwijs (online)

Mister Einstein is een digitaal leerplatform dat onderwijsondersteuning biedt aan leerlingen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo) en het mbo. We hebben 13 jaar ervaring met bijlesgeven. Onze bijlesdocenten hebben een pedagogische/psychologische achtergrond of zijn hbo- en wo-studenten die in staat zijn om de lesstof op een boeiende wijze uit te leggen.

Bekijk meer op
www.mistereinstein.nl

 

 

 

InnTech

Sector: Technologie

InnTech is een onderneming die zich richt op het ontwikkelen van innovatieve en duurzame technologieën met een focus op de ontwikkeling van advanced software en applicaties op het gebied van gasturbines en jet-engines. Op deze manier streven wij ernaar de wereld een stap vooruit te helpen.

Bekijk meer op www.inntech.nl