Geschiedenis

Onze geschiedenis

Loyaal Groep, met het hoofdkantoor in Den Haag, is een familiebedrijf met tien bedrijven. De geschiedenis van LOYAAL GROEP gaat terug tot 10 maart 2008. Op die dag zijn wij in een buurthuis in de Schilderswijk begonnen met het verzorgen van bijles en huiswerkbegeleiding op vrijwillige basis. Het doel was voornamelijk om kansarme mensen te begeleiden en ondersteunen.

2008
Buurthuis in Den Haag
In 2008 starten wij in Schilderswijk in Den Haag met het geven van huiswerkbegeleiding. Onze doelgroep was voornamelijk de kansarme mensen. Onze doel was als rolmodellen de leerlingen te stimuleren, ondersteunen en een toekomst perspectief bieden.
2008
2016
Smartie
Om de leerlingen/scholieren betere diensten te verlenen hebben we in 2016 een commissie opgericht die zich bezig hield met het ontwikkelen van onderwijsmateriaal. Vervolgens is Smatopgericht, met als doel ook voor externen onderwijsmateriaal te ontwikkelen.
2016
2017
Excellent Academy
In 2017 hebben we besloten om te gaan professionaliseren en hebben we Excellent Academy opgericht. Inmiddels zijn wij een van de grootste bijlesinstituten in Den Haag en begeleiden we jaarlijks meer dan duizend leerlingen.
2017
2019
Verenigen
In 2019 hebben we als vier broers (Sahin, Murat, Yasin en Hamza) besloten om de krachten te bundelen en al onze bedrijven (Excellent Academy, TASA Consultancy, Smartie, InnTech en Webactueel), die in verschillende sectoren actief waren zoals onderwijs, technologie, cultuur en onderzoek & advies, te verenigen onder een gewone BV-structuur. In hetzelfde jaar, in december 2019 na de corona uitbraak, hebben we besloten om ook in de online wereld actief te worden.
2019
2020
Mister Einstein
Zodanig hebben wij in 2020 besloten een unieke app op te zetten: ‘Mister Einstein’. Dit is een digitaal leerplatform dat onderwijsondersteuning biedt aan leerlingen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo) en het mbo. Mister Einstein is op weg om marktleider te worden in de Nederlandse online huiswerkbegeleiding en bijlessen en biedt op dit moment een volledig dienstenpakket (online bijles, huiswerkbegeleiding, citotraining en examentraining). Hoewel het online platform momenteel alleen nog nationaal opereert, heeft de onderneming ambitie om binnen drie jaar internationaal te opereren in landen als België, Duitsland en het Verenigd Koningrijk.
2020

Contact

Nieuwsgierig geworden naar de activiteiten van LOYAAL GROEP? Neem gerust contact met ons op.  

13

Jaar actief

6

Bedrijven

4

Bestuursleden

20+

Partners